ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 mar. 2019

Salata cu naut, vinete si iaurt


Astazi am pentru voi o reteta de salata deosebita,  racoroasa si satioasa. Usor de facut, cu ingrediente la indemana, aceasta salata e potrivita atunci cand ai pofta de ceva deosebit, dar nu vrei sa petreci prea mult timp in bucatarie.
Evident, ca sa simplific si mai mult lucurile, am folosit nautul din conserva de la Sun Food, pe care stiti deja ca il recomand din toata inima.
Mai multe retete de salata gasiti aici. Mai multe retete cu delicioasele produse Sun Food gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete)
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici




Ingrediente salata cu naut, vinete si iaurt

4-5 linguri ulei masline
1 vanata
1 ceapa rosie
200 gr iaurt gras
zeama de lamaie
patrunjel verde
sare de mare
piper mozaic




Mod de preparare salata cu naut, vinete si iaurt

spalam vanata si o taiem cuburi. Prajim cuburile de vinete in cateva linguri ulei masline.


Cand vinetele s-au rumenit pe toate partile le scoatem pe servete absorbante ca sa eliminam excesul de ulei.


Cat se racesc vinetele pregatim dressingul pentru salata. Punem intr-un bol iaurtul, zeama de lamaie, patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul. Amestecam pana la omogenizare.


Scurgem bine nautul din conserva. 


Adaugam peste dressing vinetele, nautul si ceapa rosie.


Amestecam si punem intr-un bol. Stropim cu ulei de masline si dam la frigider pana in momentul servirii.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes