ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

18 oct. 2018

Dupa 20 ani, reteta succesului


 

Dr. Oetker m-a provocat sa revad fotografii vechi de acum 20 ani si sa-mi dau seama cat de multe am invatat in tot acest timp. Multumesc pentru provocare si la multi ani pentru cei 20 ani impliniti in Romania! 

In urma cu 20 ani eram o adolescenta rebela cu planuri marete, visam pe atunci ca pot schimba lumea, eram naiva si credula si ofeream mult prea usor incredere!
Anii au trecut, prin viata mea s-au perindat mai multe persoane, unele au venit si au ramas definitiv, altele au plecat pentru totdeauna, obstacolele nu m-au ocolit, dar m-am ridicat dupa fiecare incercare, de fiecare data mai puternica, mai inteleapta, mai motivata! 

Iata-ma astazi, dupa 20 ani - femeie puternica, sotie devotata, mama iubitoare si blogger de succes! Care sunt ingredientele succesului meu?

Sa fii mai bun, mai iubitor, mai tolerant cu tine si cu cei din jur, sa stii sa zambesti chiar si atunci cand viata iti da palme, si sa iei fiecare incercare ca pe o provocare! Sa stii sa oferi si sa primesti incredere, sa stii sa oferi si sa primesti iertare, sa stii sa oferi si sa primesti timp! Sa fii perseverent si indiferent cate piedici vei intalni in cale sa te ridici de fiecare data si sa iti continui drumul cu si mai multa determinare! 

Tu, cititorule, ce imi poti spune despre tine, care este reteta succesului tau? 


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes