ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 iun. 2016

Cafea inghetata

De vreo doi ani de cand reteta de cafea inghetata facea furori pe pinterest am tot zis sa pun si eu reteta pe blog. Desi am pregatit-o adesea niciodata nu am reusit sa fac poze si sa postez. Anul trecut am reusit sa fac poze si iata ca la distanta de un an vin si cu reteta. Ma rog, impropriu spus reteta, dar cafeluta asta inghetata merita incercata fiindca este un mod interesant de a ne racori si de a ne savura astfel si cafeaua.


Ingrediente:

500 ml lapte
200 ml cafea

Mod de preparare:





Pregatiti o cafea exact asa cum va place voua si exact cat vreti voi de dulce. Eu am pregatit un espresso. Turnati cafeaua in tavita pentru cuburi de gheata si dati la congelator pana ce cafeaua ingheata.



Punem cuburile de  cafea intr-un pahar si turnam peste ele laptele rece.
Proportia o hotarati singur, in functie de gustul propriu sau de cat de tare vreti sa fie cafeaua.



Savurati cafeaua impreuna cu persoane dragi!



Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. o idee divina, multumesc pentru reteta :)
    cozia

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt un mare fan al cafelei reci. Eu prefer sa folosesc pentru cuburi cafea preparata la filtru si neindulcita. Astfel ma pot bucura cu adevarat de cafea.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes