ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

24 mar. 2015

Salata cu leurda, ridichi si quinoa


Ei bine, daca in sezonul trecut sotul meu a dezvoltat o obsesie pentru salata de spanac cu grapefruit si feta, sezonul asta salata cu leurda, ridichi si quinoa a devenit noua lui pasiune. E o salata usoara, lejera, sanatoasa, plina de nutrienti. Leurda si quinoa au o multime de proprietati, leurda fiind un adevarat detoxifiant natural,  in vreme ce quinoa este un aliment cu foarte multe proprietati nutritive si cu un continut bogat in proteine, ceea ce o face nemaipomenit de binevenita mai ales acum in perioada postului.

In prepararea acestei salate am folosit produse Solaris produse suta la suta naturale pe care eu le recomand cu mare, mare drag si pe care le puteti comanda fie din magazinele online fie le puteti gasi in comert in magazinele cu produse naturiste gen Plafar.

Ingrediente:

1 legatura leurda
1 legatura ridichi
100 gr quinoa
1 lingura seminte de pin
2 linguri ulei de masline
zeama de la o limeta
piper 5 arome
sare de guerande









Mod de preparare:

Spalam leurda si o curatam  (ca pe spanac) O punem intr-un vas si adaugam ridichile taiate felii subtiri si semintele de pin. Pentru un gust intens puteti praji usor semintele de pin in prealabil.


Preparam quinoa conform indicatiilor de pe ambalaj si o adaugam.


Asezonam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline si zeama de limeta.


O salata lejera, de primavara, o masa completa ce va aduce un aport important de nutrienti pentru organism!


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes