ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 mar. 2015

Salata de orez cu legume


O salata satioasa si gustoasa ce poate inlocui cu succes un pranzz, ideala si pentru cei ce postesc sau pentru vegetarieni. Eu am folosit un orez special pentru salate, un amestec de ore basmati prefiert, orez rosu si orez salbatic, voi puteti folosi si un alt tip de orez daca doriti.

Ingrediente:

200 gr orez
1 conserva legume ( fasole rosie, ardei, porumb, morcovi, mazare)
4-5 frunze ceapa verde
1 arde capia rosu
ulei de masline
sare, piper





Mod de preparare:

Fierbem orezul conform indicatiilor de pe ambalaj.


Punem orezul intr-un bol si adaugam uleiul de masline, sarea si piperul. Adaugam ardeiul taiat fasii si ceapa tocata rondele.


Amestecam si adaugam legumele din conserva.


Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora inainte de servire.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Iubesc mancarurile care se prepara repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna pare! Retetele pe care le-ai tot prezentat se potrivesc perfect cu postul in care ne aflam. Felicitari pentru alegeri si postari!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes