ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

2 feb. 2022

Salata de oua cu avocado

Salata de oua cu avocado este foarte gustoasa si la indemana oricui, se pregateste repede si este potrivit atat pentru micul dejun cat si ca aperitiv. Mie mi-a placut foarte mult cu paine prajita, ceea ce va recomand si voua.
Va recomand sa incercati si salata de oua, salata cu piept de pui, porumb si maioneza, salata de sfecla rosie, cu iaurt si usturoi, salata de pui cu telina sau salata coleslaw. Mai multe retete de salate gasiti aici. Mai multe retete cu avocado gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetei)

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente salata de oua cu avocado

2 avocado
2 oua fierte tari
1 ceapa rosie mica
100 ml iaurt grecesc
1 lingura zeama lamaie
1 lingura mustar 
sare dupa gust

Mod de preparare salata de oua cu avocado

Alegem avocado bine coapte. Le taiem in doua pe lungime, indepartam samburele si, cu ajutorul unei linguri scobim miezul apoi il taiem cubulete mici si il stropim cu zeama de lamaie. Fierbem ouale, le lasam sa se raceasca apoi le taiem cubulete. Tocam marunt ceapa rosie. 

Punem ingredientele intr-un bol si adaugam iaurtul grecesc, mustarul si sarea.

Amestecam si daca este cazul putem sa mai adaugam sare sau zeama de lamaie. Adaugam patrunjel verde, tocat marunt. Merge foarte bine cu paine prajita.


Distribuie daca iti place:

7 comentarii :

  1. Va multumesc cu recunostinta si iubire pentru efortul dvs si pentru bucuria de a impartii cu noi retetele !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumesc frumos , multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Catyi multumesc mult pt retete sint delicioase unele le am incercat

    RăspundețiȘtergere
  4. Prin 2014 eram in clasa aXa si din ,,pofta de ceva" dulce am gasit retele dvs. Am invatat, la propriu la gatesc de aici iar acum, 10 ani mai tarziu inca ma intorc pe aici din cand in cand sa mai vad idei noi de preparate desi stiu sa gatesc destul de bine si nu mai am nevoie de instructiuni. Prin caietul de retete mi-am descoperit pasiunea pentru gatit si nu pot decat sa va multumesc <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din toata inima va multumesc pentru incredere, si mai ales pentru ca v-ati rupt din timp ca sa imi scrieti, nici nu va putti imagina cat de mult conteaza pentru mine! In ultima vreme chiar am neglijat foarte mut blogul, nu am mai postat de mai bine de o luna, pur si simplu nu imi mai gaseam motivatia sa continui. Comentariul dvs m-a facut sa inteleg ca toata munca din spatele acestui blog a meritat pe deplin, si in sfarsit mi-am regasit motivatia sa merg mai departe! Multumesc! <3

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes