ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

24 ian. 2022

Salata greceasca de sfecla rosie, cu iaurt si usturoi (Pantzarosalata)



Pantzarosalata este o salata greceasca de sfecla rosie, cu iaurt si usturoi foarte gustoasa si super usor de pregatit. 
Va recomand si salata greceasca Horiatiki , sosul Tzatziki, crevetii Saganaki sau Soutzoukakia-chiftelutele grecesti.  Mai multe retete grecesti gasiti aici. Mai multe retete de salate gasiti aici
 
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente salata greceasca de sfecla rosie, cu iaurt si usturoi (Pantzarosalata)

1 sfecla rosie cca 300 g
50 g miez nuca
100 ml iaurt grecesc
1 catel usturoi
2 linguri ulei masline extravirgin
optional patrunjel verde

Mod de preparare salata greceasca de sfecla rosie, cu iaurt si usturoi (Pantzarosalata)

Fierbem sau coacem sfecla rosie in coaja. Eu am fiert-o. O lasam sa se raceasca apoi o curatam de coaja si o taiem cuburi.


Punem iaurtul intr-un bol, adaugam usturoiul pisat si amestecam. Daca doriti puteti adauga mai mult usturoi, eu am vrut doar o aroma subtila de usturoi.

Punem sosul se de usturoi peste cuburile de sfecla rosie. Adaugam nucile pe care le-am prajit usor in cuptor si uleiul de masline.

amestecam si asezonam cu patrunjel verde, tocat marunt.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes