ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

30 apr. 2020

Oua umplute cu pasta de ton


Ouale umplute sunt un aperitiv excelent, mai ales ca permit o multime de variante de umplutura, pentru toate gusturile. De asemenea arata si foarte bine, infrumusetand platourile cu aperitive de la petreceri si nu numai! De-a lungul timpului am facut o multime de variante de oua umplute, cele cu pasta de ton fiind printre cele mai apreciate. In plus, este o reteta destul de ieftina, ceea ce o face si mai accesibila. Am folosit ton bucati, in ulei vegetal, de la prietenii mei Sun Food.

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici
Ma gasiti si pe instagram aici.




Ingrediente oua umplute cu pasta de ton

5 oua
1 lingura mustar
1 lingura maioneza
sare, piper






Mod de preparare oua umplute cu pasta de ton

Fierbem ouale in apa in care am adaugat putina sare, avand in vedere ca avem nevoie de oua fierte tari, deci le vom fierbe circa 5 minute .  Cand sunt gata le scoatem cu o paleta si le punem intr-un vas cu apa foarte rece. Le lasam sa se raceasca acolo, apoi le curatam.


Taiem ouale in doua, pe lungime.


Scoatem cu grija galbenusurile, le punem intr-un vas si il pasam cu o furculita. Adaugam tonul din conserva si il pasam.  Adaugam mustarul si maioneza amestecam pana la omogenizare si asezonam cu sare si piper dupa gust.


Compozitia obtinuta o pasam cu ajutorul unui blender vertical, pana obtinem o pasta fina. Punem pasta de ton intr-un pos si umplem cu ea jumatatile de oua.


Decoram cu ceapa verde tocata marunt.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes