ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 apr. 2018

Briose aperitiv in forma de ou


Chiar daca elementul principal de pe masa de Pasti este drobul, si aceste briose aperitiv in forma de ou vor fi foarte apreciate mai ales pentru cei care nu sunt prieteni cu drobul sau cu carnea de miel in general. Eu am ales sa adaug in compozitie ceapa verde, ardei capia si deliciosul porumb dulce Sun Food, dar  voi puteti adauga si alte ingrediente, dupa bunul plac.
 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici.




Ingrediente briose aperitiv in forma de ou

200 ml lapte
4 linguri ulei
2 oua
200 gr faina
1 lingurita praf copt
1/2 lingurita sare
200 gr cascaval
1 ardei capia
3 fire ceapa verde
100 gr porumb Sun Food





Mod de preparare briose aperitiv in forma de ou

Amestecam laptele cu uleiul si ouale pana la omogenizare. Adaugam faina, sarea si praful de copt si le incorporam. Punem apoi cascavalul taiat cubulete, ardeiul capia si ceapa verde tocata marunt.


Scurgem porumbul il adaugam in compozitie.


Punem compozitia in forma de briose, dar nu le umplem pana sus pentru ca vor mai creste la copt. 
Eu am folosit o forma din silicon, de briose in forma de ou, dar in lipsa unei astfel de forme puteti folosi forme obisnuite pentru briose.


Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 gr, pentru circa 25-30 minute.


Le aranjam frumos pe un platou si cu siguranta vor face impresie foarte buna pe masa de Pasti alaturi de drob si alte bunatati!


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes