ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

8 apr. 2018

Fursecuri pentru Pasti


Fursecurile pentru Pasti, in forma de oua si de iepurasi, vor fi atractia principala pe masa de Pasti, mai ales pentru copii! Foarte usor de facut, gustoase si fragede, fursecurile pentru Pasti vor fi savurate pana la ultimul! 

Va recomand si fursecurile linzer in forma de oua. Mai multe retete pentru Pasti gasiti aiciRetete de cozonac gasiti aici. Retete de drob gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete)

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici.


Ingrediente fursecuri pentru Pasti:

200 gr unt
150 gr zahar pudra
1 lingurita extract vanilie
2 oua
400 gr faina
1/2 lingurita praf copt
100 gr ciocolata
50 gr bombonele pentru decor





Mod de preparare fursecuri pentru Pasti:

Mixam untul cu zaharul pana ce obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam ouale, pe rand, mixand dupa fiecare pana cand este incorporat complet. Adaugam vanilia apoi faina si praful de copt si mixam. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Scoatem aluatul si il rasturnam pe suprafata de lucru bine infainata si framantam pana obtinem un aluat compact, care nu se lipeste de maini. Daca este cazul mai adaugati putina faina.


Intindem o foaie de aluat si decupam fursecurile.


Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru circa 10 minute. Topim ciocolata la bain-marie sau la microunde. Punem ciocolata intr-o punga pe care o taiem foarte putin la capat. Spritam codita iepurasului si presaram bombonele colorate.


Trasam apoi dungulite de ciocolata si lasam deoparte sa se intareasca.


Trasam dungulite din ciocolata si pe fursecurile in forma de ou si presaram bombonele in forma de floricele.


Lasam deoparte pana se intareste ciocolata.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes