ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

20 mar. 2016

Cartofi wedges la slow cooker


Cartofii wedges sunt un snack sanatos, sunt cartofi taiati bucati mari asezonati doar cu foarte putin ulei de masline si cu un amestec de ierburi aromatice, si se prepara la cuptor. Eu astazi am ales o alterntiva si mai sanatoasa si i-am preparat la slow cooker. Cartofii au fost delciiosi, cu siguranta ii voi repeta si cu alta ocazie. Daca nu aveti un slow cooker asezaticartofii in tava,in cuptorul preincalzit si ii coaceti veme de 35-40 minute.
Si fiindca pomeneam de ierburi aromatice sa vadau si o veste buna, Kotanyi Romania are o promotie tare faina, un concurs dragut cu premii minunate. Cumperi un plic de condimente Kotanyi, dezlipesti stickerul de pe ambalaj, razuiesi si introduci codul gasit pe site aici si poti castiga o multime de premii fitness dar si condimente Kotanyi. Eu folosesc doar condimente de la Kotanyi pentru ca sunt categoric cele mai bune de pe piata si in plus nu au adaosuri dubioase asa ca vi le recomand cu drag si voua!




 Ingrediente:

1 kg cartofi noi
3 linguri ulei masline
boia de ardei
cimbru
rozmarin
busuioc
oregano
sare





Mod de preparare:

 Spalam bine cartofii si ii taiem in sferturi. Punem cartofii in vasul slow cooker-ului.


Adaugam uleiul de masline, sarea, boiaua si ierburile aromate. 


Amestecam bine cartofii cu condimentele.


Setam slow cooker-ul la temperatura high pentru doua ore. Dupa doua ore cartofii sunt gata si aparatul ii pastreaza calzi pana in momentul serviri. Foarte gustosi si aromati!


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes