ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

1 dec. 2023

Rulada din pulpe de pui, cu ardei si cascaval

 
Rulada din pulpe de pui, cu ardei si cascaval pe langa faptul ca este foarte gustoasa si satioasa arata si foarte apetisant, ceea ce o face ideala pentru mesele de sarbatoare.  Am pregatit aceasta rulada la friteuza cu aer cald Heinner Masterfry HAF-B12BK2000 fara sa folosesc nici un strop de ulei.
Friteuza cu aer cald are capacutate de 12 l, are si functie de cuptor, asadar putem pregati chiar si dulciuri sau pizza cu ajutorul ei, dar este prevazuta si cu rotisor, asa ca putem prepara diverse fripturi sau pui la rotisor rumeni la exterior si fragezi suculenti la interior.
De asemenea friteuza are si functie de deshidratare 24 h, putand deshidrata cu usurinta fructe si legume.
Cu o putere de 2000 W are trei nivele de gatire, timer de 60 minute si oprire automata.
Este prevazuta cu un cos pentru gatire cu aer cald, rafturi pentru gatire cu aer cald, tija pentru rotisor, maner pentru cos, tava pentru scurgerea uleiului si este prevazuta cu usa detasabila pentru curatare mai usora.


Ingrediente rulada din pulpe de pui, cu ardei si cascaval

500 g pulpe dezosate
100 g bacon
100 g cascaval
1 ardei capia
2 cartofi dulci
sare, piper
boia dulce
praf de usturoi
 

Mod de preparare rulada din pulpe de pui, cu ardei si cascaval

Asezam mai intai fasiile de bacon una langa alta, avand grija sa le suprapunem usor una peste cealalta.

Pulpele dezosate le batem usor cu ciocanul de snitele ca sa le mai subtiem putin si le asezam peste feliile de kaizer astfel incat sa acoperim cam trei sferturi din suprafata.

Condimentam pulpele cu sare, piper, praf de usturoi si boia. Radem deasupra cascavalul si presaram ardeiul taiat cubulete.

Rulam cat mai strans posibil astfel incat sa obtinem o rulada.

Asezam rulada astfel obtinuta pe gratarul friteuzei.

Cartofii dulci il curatam, il taiem cubulete si il punem in tava de scurgere a friteuzei. Ii condimentam cu sare, piper, boia dulce si praf de usturoi.

Asezam tava de scurgere pe pozitia cea mai de jos, iar gratarul cu rulada pe urmatoarea.

Setam la programul pentru pulpe de pui. Programul este de 30 minute la 180 grade, dar puteti modifica daca doriti atat timpul cat si temperatura. Apasam butonul start. La finalul celor 30 minute friteuza va emite niste semnale sonore.


Am servit rulada alaturi de cartofii dulci si de o salata.




Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes