ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

17 iun. 2023

Pui cu legume la friteuza cu aer cald

E vara si foarte cald, iar gatitul, in special in zilele caniculare, nu mai e chiar o placere, astfel incat cautam solutiile cele mai bune pentru a pregati retete simple, rapide, satioase, dar mai ales sanatoase.
Puiul cu legume la friteuza cu aer cald este reteta ideala, puiul fraged si suculent, legumele delicioase, usor crocante isi pastreaza savoare, iar faptul ca sunt gatite la friteuza cu aer cald face ca acest fel de mancare sa fie nu doar foarte gustos si satios ci si foarte sanatos.
Friteuza cu aer cald Fram FAF-MD2000BK ne ajuta sa preparam mancaruri sanatoase, fara ulei sau cu doar una-doua linguri, fara sa facem fum sau caldura in casa.
Friteuza este foarte silentioasa, are temporizator de pana la 60 minute si termostat reglabil de la 80 si pana la 200 grade si si are o capacitate a cosului de 5 litri, ceea ce o face ideala pentru familia noastra de patru persoane. Vasul detasabil al aparatului este antiaderent, acoperit cu un invelis din teflon, preparatele nu se lipesc si este foarte usor de curatat. Friteuza este prevazuta cu protectie pentru supraincalzire.




Ingrediente pui cu legume la friteuza cu aer cald

300 g piept pui
1 zuchinni
1 cartof dulce
1 ardei capia
1 catel usturoi
2-3 linguri ulei masline
sare de mare
fulgi chilli
 
 


Mod de preparare pui cu legume 

Curatam legumele si le taiem cuburi. Taiem cuburi si pieptul de pui.


Adaugam uleiul de masline, sarea si fulgii de chilli peste legume si amestecam. Punem  legumele in cosul friteuzei.

Setam la 180 grade si 15 minute si pornim aparatul. La jumatatea timpului scoatem cosul si amestecam putin ca sa se rumeneasca pe toate partile.

La terminarea timpului aparatul va emite un semnal sonor. Puiul si legumele sunt gata.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes