ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

20 nov. 2018

Omleta taraneasca


Omleta taraneasca, o omleta simpla si gustoasa, cu ingrediente la indemana oricui!

Ingrediente omleta taraneasca

3 oua
2 carnati Maestro
50 gr telemea
2 fire ceapa verde



Mod de preparare omleta taraneasca





Taiem carnatii felii si ii prajim in foarte putin ulei fiindca isi vor mai lasa si ei grasime.  Eu am indepartat jumatate din grasimea formata fiindca mi s-a parut prea multa.

Batem ouale, adaugam branza faramitata cu furculita si ceapa tocata marunt. Pentru ca branza mea a fost sarata eu nu am mai adaugat sare. 


Turnam compozitia de oua peste carnati.

De aici avem doua optiuni, fie facem omleta pe ochiul de la aragaz, fie o dam la cuptor. 

Simplu si bun! 

Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Este o reteta bestiala, merita facuta cel putin o data pe saptamana,as mai adauga cui ii place piper pe sau in omleta. Recomand si o salata de rosii cu castraveti si ridichii. Pofta buna.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes