ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 nov. 2018

Budinca de paine cu ananas si merisoare


Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si din pacate sunt destul de putini cei care o respecta asa cum ar trebui. Pentru cei mai pretentiosi budinca de paine cu ananas si merisoare e o idee nemaipomenita, este ideala alaturi de un pahar cu lapte, sau de ce nu langa o cafea  si are avantajul ca ne scapa de resturile de paine veche.
Cand prietenii mei de la Sun Food m-au provocat sa pregatesc un mic dejun cu produsele lor, m-am gandit la deliciosul lor ananas, si cum pancakes cu ananas fac destul de des pentru copii, la micul dejun, m-am gandit ca budinca asta de paine ar fi si mai potrivita, si nu m-am inselat!
Mai multe retete cu ananas gasiti aici. Mai multe retete cu produsele Sun Food gasiti aici.
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici




Ingrediente budinca de paine cu ananas si merisoare

50 gr merisoare
5 felii paine
200 ml lapte
4 oua
150 gr zahar




Mod de preparare budinca de paine cu ananas si merisoare

Rasturnam continutul conservei de ananas intr-un vas. Adaugam merisoarele. Punem la fiert la foc mic pana cand scade toata zeama si ananasul este usor caramelizat.


Rupem painea bucati si turnam peste ea laptele. Amestecam usor astfel incat painea sa absoarba tot laptele.


Adaugam peste paine ananasul si merisoarele.


Mixam ouale cu zaharul pana cand devin cremoase si le incorporam in compozitie.


Turnam compozitie in tava unsa cu unt.


Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade, pentru circa 40 minute.


Lasam sa se raceasca apoi taiem felii budinca. Foarte gustoasa si cremoasa.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes