ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

20 mar. 2016

Supa crema de mazare, la slow cooker


Supa crema de mazare e o reteta de post absolut deosebita, o supa crema de care va veti indragosti cu siguranta!

Ingrediente:

 500 gr mazare
2 cepe mari
4-5 frunze leurda
3 linguri ulei masline
sare, piper





Mod de preparare:

Tocam marunt ceapa si o punem in vasul slow cooker-ului.



Adaugam mazarea. A mea a fost congelata insa a fost deosebit de gustoasa fiindca a fost de la mama din gradina! 


Completam cu apa, punem capacul si setam temperatura slow pentru  2 ore.


Punem in vasul blenderului amestecul obtinut. Adaugam leurda pentru un plus de gust si de culoare si asezonam cu sare si piper. Adaugam uleiul de masline si mixam pana obtinem o crema.
Eu am adaugat si germeni de ceapa rosie. Germenii de ceapa rosie au o mare concentrație de vitamine și enzime si o mare putere de detoxifiere, au efect diuretic, combat constipatia, reduc colesterolul, sunt benefice în prevenirea și tratarea diabetului si a obezității.


Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Foarte tentanta reteta, mai ales ca o faci la slow cooker. Eu am o punga de mazare verde uscata si nu stiu ce sa fac cu ea. Ma gandesc ca as putea-o gati dupa reteta ta, intr-un timp mai lung, sa zicem 4 ore. Dar nu am leurda si leurda e tot farmecul retetei. Eu traiesc in Canada si aici nu gasesti asa ceva. Ai vreo idee cu ce as putea-o inlocui? Poate cu chives?

    RăspundețiȘtergere
  2. in loc de leurda puteti pune 2 catei de usturoi tocati. :)

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes