ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

21 dec. 2014

Castigatori concurs: "Sarbatoreste asa cum inima-ti pofteste!"


Dragii mei,  concursul nostru s-a incheiat si iata-ne ajunsi la momentul alegerii castigatorilor. Va multumesc tuturor pentru participare, implicare si bunavointa, multumesc sponsorului pentru generozitate! Cu totii meritati sa castigati, din pacate sunt doar trei premii si alegerea intoteauna e grea. 
Astept datele de contact ale castigatorilor (adresa, nr telefon) pe office@caietulcuretete.com

Premiul 1, un set de farfurii cu design unic, oferit prin jurizare merge catre Liliana Fedeles si rata cu varza rosie, o reteta traditionala reinterpretata. Felicitari Liliana!


Pentru premiile doi si trei, oferite prin tragere la sorti puteti viziona aici tragerea extragerea castigatorilor:

Premiul 2, un cos cu produse Delikat, Helmann's si Knorr merge catre nr 20, Jeni Mirea cu Ciorba de cartofi. Felicitari Jeni!
 Premiul 3, un cos cu produse Delikat, Helmann's si Knorr, merge la nr. 32 Maria Ionel cu Checul aperitiv. Felicitari Maria!
Felicitari castigatorilor, felicitari tuturor participantilor si va astept la urmatoarele concursuri!

Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes