ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

14 dec. 2020

Muschiulet de porc, invelit in bacon

 Muschiuletul de porc invelit in bacon este o friptura pe cat de simpla pe atat de gustoasa. Muschiuletul fraged si suculent si aroma irezistibila a baconului sunt o combinatie  cum nu se poate mai potrivita.
Va recomand si muschiuletul de porc la cuptor, cu ciuperci sote, rulada din muschiulet de porc, cu legume, muschiuletul de porc la tigaie, cu sparanghel sote sau muschiuletul de porc la tigaie cu dulceata de ceapa rosie. Mai multe retete cu carne de porc gasiti aici.


 

Ingrediente muschiulet de porc invelit in bacon

1 muschiulet de porc
200 gr bacon 
2-3 linguri mustar
sare de mare
piper mozaic

Mod de preparare muschiulet de porc invelit in bacon

Scoatem muschiuletul de porc din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei. Il curatam de pielita alba.


Asezonam cu sare de mare si pipet mozaic, proaspat macinat.

Asezam feliile de bacon una langa cealalta, formand astfel un dreptunghi. Ungem muschiuletul cu mustar si il masam usor. Asezam muschiuletul la unul din capetele dreptunghiului din bacon.

Rulam strans, avand grija ca la final capetele sa ramana deasupra.

Infasuram muschiuletul invelit in bacon in hartie de copt sau in folie de aluminiu.

Dam la cuptor pentru circa 20 minute. Indepartam hartia de copt si il mai lasam in cuptor circa 5-10 minute, ca sa se rumeneasca.

Il scoatem din cuptor, il lasam cateva minute sa se odihneasca si sa isi lase sucurile si apoi il taiem felii.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes