ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

14 feb. 2020

Rulada cu crema de branza si piersici



Chiar daca iubirea ar trebui sarbatorita in fiecare zi, iata ca avem doua zile ceva mai speciale pentru a o sarbatori: imprumutatul Valentine's Day si traditionalul Dragobete!
Asadar, dragilor,  sa fiti fericiti si sa va iubiti vesnic! Astazi sarbatorim cu o rulada cu crema de branza si piersici delicioase de la Sun Food!
Mai multe retete pentru aceasta ocazie gasiti aici. Mai multe retete cu produsele Sun Food gasiti aici.
 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici




Ingrediente cu crema de branza si piersici

pentru blat:

6 oua
6 linguri zahar
4 linguri faina
2 linguri cacao
un praf sare

pentru crema

400 gr crema branza
100 gr zahar pudra
200 ml frisca lichida
5 gr gelatina



Mod de preparare rulada cu crema de branza si piersici

Mixam galbenusurile cu zaharul. Eu am folosit zahar pudra dar este ok si zaharul tos. Adaugam faina si cacao si amestecam pana la omogenizare. Nu este nevoie de praf de copt, daca il veti folosi riscati ca foaia de rulada sa iasa cu denivelari sau cu gauri.


Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin ferme. Adaugam compozitia de cacao si o incorporam usor, cu o spatula, cu miscari circulare, de sus in jos. Sub nici o forma nu veti folosi mixerul la aceasta etapa.



Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. (dimensiune tava 32*35) Trebuie sa folositi neaparat hartie de copt pentru a putea manevra mai usor rulada dupa coacere.




Coacem rulada in cuptorul preincalzit, la 180 grade, circa 15 minute.


Scoatem foaia de rulada cu tot cu hartie, si o rasturnam cu fundul in sus pe un prosop umezit si bine stors. Folositi un prosop nou sau unul foarte curat.Desprindem cu grija hartia de copt de pe dosul ruladei apoi rulam strans rulada in prosopul umed. O lasam deoparte sa se racoreasca.


Scoatem piersicile intr-o sita si le scurgem bine.


Mixam frisca lichida pana devine ferma. Crema de branza o frecam cu zaharul pudra si o adaugam peste frisca.


Amestecam pana la omogenizare, cu ajutorul unei spatule, si adaugam piersicile taiate cubulete. Adaugam gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj si omogenizam compozitia.



Desfacem foaia de rulada si intindem crema, in strat subtire, pe toata suprafata.


Rulam strans rulada si dam la frigider pentru cateva ore. (eu am lasat-o peste noapte)


Pentru un aspect mai placut am presarat deasupra putina cacao. Daca doriti puteti glazura cu ciocolata.


Taiem rulada felii, cu un cutit bine ascutit.


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes