ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

15 dec. 2009

Briose cu mere


Briosele sunt printre deserturile preferate ale copiilor, evident, dupa clatite si waffles, iar briosele cu iz de scortisoara si mere coapte le facem foarte des in sezonul rece, mai ales cand ne raman mere in fructiera.
Va recomand si briosele cu afine, briosele cu mure sau briosele cu capsuni. Mai multe retete de briose gasiti aici. Mai multe retete cu mere gasiti aici.


Ingrediente briose cu mere

1 ou
200 ml lapte
100 gr zahar
200 gr faina
3 linguri ulei
1 lingurita praf copt
2 mere rase
scortisoara




Mod de preparare briose cu mere

Mixam oul cu zaharul, apoi adaugam laptele si uleiul si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Adaugam faina si praful de copt si incorporam. Curatam merele de coaja, indepartam semintele, le taiem cuburi mici si le pudram cu scortisoara.  Adaugam merele in compozitie.



Punem compozitia in formele unse cu putin ulei. Eu am folosit forme din silicon.


Coacem la 180 grade, in cuptorul preincalzit, pentru circa 30 minute. Am folosit si functia de venmtilatie.


Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes