ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 iul. 2021

Paste cu creveti

 Pentru ca iubim crevetii, dar iubim si pastele, nu puteam sa nu le aduc impreuna si sa pregatesc niste delicioase paste cu creveti! Si ca sa le dau personalitate am adaugat si ceva usturoi si ardei iute, atat de simplu, dar atat de gustos, perfecti pentru o cina tarzie in compania celor dragi!
Va recomand si crevetii cu unt si usturoi, crevetii in sos de vin, tagliatellele cu creveti sau pastele picante cu creveti si sos de rosii.  Mai multe retete cu creveti gasiti aici. Mai multe retete de paste gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor)


Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente paste cu creveti

200 g creveti
100 g paste
2 catei usturoi
1 ardei iute
3-4 linguri ulei masline
sare de mare
patrunjel verde
 
Mod de preparare paste cu creveti
 
Eu am folosit creveti prefierti, le-am indepartat coditele, am verificat sa fie curatati bine, i-am spalat si i-am tamponat apoi cu servete absorbante, ca sa indepartez excesul de apa. Incingem uleiul si adaugam crevetii. 


Lasam crevetii 2-3 minute, apoi adaugam usturoiul si ardeiul iute tocate marunt si sarea de mare. Lasam cat sa isi elibereze aromele. Pentru mai multa siguranta eu gust crevetii, ca sa vad daca sunt bine facuti. Aveti grija sa nu ii gatiti prea mult fiindca vor deveni gumosi.

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj , le scurgem bine de apa, si le adaugam peste creveti.

Amestecam bine ca sa se patrunda aromele, apoi adaugam cateva fire de patrujel, tocate marunt.

Simplu, rapid si foarte gustos!


Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes