ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

17 feb. 2021

Paste cu branza feta si rosii cherry

Cand ai copii esti vrei nu vrei la curent cu noile trenduri, asa ca n-am scapat, si evident, am fost nevoita sa fac si eu pastele cu feta si rosii cherry despre care se spune ca au innebunit tik-tok-ul si ca ar fi lasat supermarketurile din Finlanda fara branza feta.
Evident, s-a exagerat putin, e drept, pastele astea sunt foarte gustoase, si se fac foarte rapid, dar nu atat de fenomenale incat sa lase magazinele fara branza feta.
Cu siguranta voi repeta aceasta reteta la vara, cu rosii dulci, de gradina, sunt convinsa ca vor fi si mai gustoase.
Va recomand si pastele cu branzeturi gratinatepastele cu patru feluri de branza, sau pastele cu camembert si sunca afumata.  Mai multe retete de paste gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete)

 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici


Ingrediente paste cu branza feta si rosii cherry

200 g paste
150 g branza feta
250 g rosii cherry 
3-4 linguri ulei masline
2 catei usturoi
2 crengute oregano
Mod de preparare paste cu branza feta si rosii cherry

Punem branza feta intr-un vas termorezistent. Asezam in jurul ei rosiile cherry spalate in prealabil.

Adaugam usturoiul taiat felii si crengutele de oregano si stropim cu ulei de masline.

Dam la cuptor, pentru circa 20 minute, la 200 grade, pana cand rosiile sunt coapte si branza feta s-a topit si a devenit cremoasa.


Scoatem tava din cuptor, pasam rosiile si branza feta cu o furculita si amestecam astfel incat sa obtinem un sos. Eu am curatat pielita rosiilor in prealabil.


Adaugam pastele fierte conform indicatiilor de pe ambalaj si bine scurse. Eu am folosit penne, dar puteti folosi orice tip de paste, de preferat scurte, fiindca se preteaza mai bine acestui gen de sos.

Amestecam astfel incat toate pastele sa fie imbracate in sos.

Optional putem adauga in momentul servirii parmezan ras.



Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes