ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

8 ian. 2020

Cheesecake cu piersici, fara coacere



Cum anul trecut de Craciun am primit de la prietenii mei de la Sun Food un cadou tare fain, dar si cateva conserve de piersici, era musai sa pregatesc ceva bun. Si cum copiii au vrut ceva dulce, am facut repede un cheesecake cu piersici, fara coacere. Va recomand si mini cheesecake-urile cu piersici, sau cheesecake-ul rapid la pahar. Mai multe retete cu piersici gasiti aici

 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici



Ingrediente cheesecake cu piersici, fara coacere

pentru blat

200 gr biscuiti digestivi
100 gr unt topit

pentru crema

250 gr crema branza
100 gr zahar pudra
250 gr smantana dulce pt frisca
1 lingurita extract vanilie
5 gr gelatina
2-3 jumatati piersici

pentru jeleu

5 gr gelatina

pentru decor

coacaze rosii
frunze menta




Mod de preparare cheesecake cu piersici, fara coacere

Macinam biscuitii la robot si adaugam untul topit.


Amestecam bine si punem amestecul obtinut pe fundul unei forme cu marginile detasabile. Eu am pus si hartie de copt. Dimensiunea formei este de 17*17 cm.
Presam cu degetele sau cu fundul unui pahar astfel incat sa acopere toata suprafata formei. Dam la rece si pregatim crema.


Mixam smantana dulce pentru frisca pana devine cremoasa. Separat frecam crema de branza cu zaharul pana devine cremoasa. Adaugam crema de branza peste frisca si tot acum adaugam si vanilia. Adaugam gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj (gelatina sa nu fie fierbinte) si omogenizam.


Lasam mai intai piersicile intr-o sita la scurs. Taiem apoi marunt 2-3 jumatati de piersici iar restul le taiem felii subtiri.


Adaugam in crema piersicile taiate cuburi si amestecam.


Punem crema peste blat si nivelam.


Asezam feliile de piersici, intr-un strat uniform, pe toata suprafata cheesecake-ului.  Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si o amestecam cu siropul ramas de la conserva de piersici. turnam peste piersici si dam la frigider pentru cateva ore.



Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Buna! sunt elena, am incercat reteta ta si ....rezulatul a fost demential. Am mai adaugat capsuni, pentru ca nu ma impac cu gelatina am pus ciocolata alba topita.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes