ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

11 dec. 2017

Braduti din negresa



Sarbatorile vin, sarbatorile vin... si, ca orice gospodina care se respecta, de sarbatori am masa plina de bunatati care mai de care: carnati, toba, racituri, sarmale, friptura, cozonaci, turta dulce si fursecuri. Insa nu ma tem, fiindca Fino este aliatul meu de nadejde in bucatarie, si atunci cand il am alaturi munca imi este mai usoara!
Prietenii mei de la Fino mi-au facut o surpriza, mi-au trimis un cos plin cu bunatati si produse, si m-au provocat sa gatesc ceva bun pentru sarbatori. Am preluat stafeta de la Gina Bradea si am decis sa pregatesc, folosind bunatatile din cos, deliciosii braduti din negresa, o reteta ce nu incanta doar papilele gustative ci si privirile copiilor. Ca sa intrati si mai frumos in atmosfera sarbatorilor puteti decora bradutii impreuna cu cei mici, sunt convinsa ca vor fi incantati! Si nu va faceti griji daca vor face prea multa dezordine, cu produsele Fino alaturi curatenia de dupa va deveni o joaca de copil!
Dau si eu stafeta mai departe catre Mihaela Sava - PrajiturEla, asa cum o stiti cu totii, si va invit sa intrati si voi pe pagina de facebook Fino, sa dati like si share la prieteni, si fiti pe faza pentru urmatoarele provocari.




Ingrediente braduti din negresa

300 gr ciocolata amaruie
300 gr unt
300 gr faina
200 gr zahar
6 oua
1/2 pastaie tonka

pentru crema:

200 gr crema de branza
100 gr zahar pudra
colorant alimentar verde

pentru decor:

bombonele colorate
bombonele stelute 

Mod de preparare braduti din negresa

Vezi aici modul de preparare al bradutilor din negresa






Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Bună, vreau și eu să fac ptr Crăciun rețetă dumneavoastră ,este o idee minunata.Am o întrebare ce fel de brânză ați folosit? Mulțumesc anticipat 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, de regula folosesc crema de branza Philadelphia sau Hochland.

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes