ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 feb. 2014

Omleta pizza



Simplu, gustos, rapid, de nerefuzat!!!  Daca va este pofta de pizza omleta asta o va suplini cu siguranta, ba mai mult, nu va veti mai simti la fel de vinovati devorand-o! Si fiindca v-am adus micul dejun am pentru voi si o propunere pentru pranz: ravioli cu porumb si sos de vin. Ravioli gustosi de casa
 intr-un sos cremos de vin, un adevarat rasfat pentru papilele gustative, o reteta trendy ce merita incercata! Cu siguranta nimic nu poate fi mai gustos decat pastele preparate in casa!
Ingrediente:

4 oua
100 gr sunca presata
100 gr cascaval
1 ardei capia rosu
100 gr ciuperci din conserva
sare, piper
condiment pizza Kotanyi



Mod de preparare:

Batem usor ouale cu furculita doar atat cat sa se omogenizeze. Adaugam sarea, piperul si condimentul pentru pizza. Condimentul contine un amestec de plante aromatice cum ar fi oregano, busuioc, rozmarin, salvie, ceapa si usturoi.



Dam cascavalul pe razatoarea mica si il adaugam peste compozitia de oua si omogenizam.



Adaugam sunca presata taiata fasii, ardeii taiati cuburi si ciupercile. 


Ungem o tigaie cu doua linguri ulei de masline (diametru tigaie 32 cm) si adaugam omleta.


Dupa ce omleta s-a facut pe o parte o intoarcem si pe partea cealalta prin rasturnare cu ajutorul unui platou.




Distribuie daca iti place:

10 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes