ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

26 dec. 2013

Cu aBeauty Clinique vei arata perfect de sarbatori!



Ai cam exagerat cu sarmalele de Craciun? Vrei sa fii cea mai frumoasa de Revelion? Nimic mai simplu, aBeauty Clinique are solutia potrivita!


ABeauty Clinique este brandul numărul 1 în tratamente corporale și faciale exclusiviste.Combinând arta inginerească cu medicina și pregătirea premium a personalului, aBeauty clinique oferă acum și pe teritoriul României tratamente faciale și corporale de top, identice cu tratamentele corporale și faciale de care beneficiază și vedete precum Madonna, Justin Timberlake, Victoria Beckham, Eva Longoria, Fergie, Kim Kardashian și mulți alții.

aBeauty clinique este primul brand de clinici de estetică corporală și facială din România care oferă servicii premium pe toate segmentele deținute, poziționându-se astfel ca lider în segmentul tratamentelor faciale și corporale de lux. aBeauty clinique este singurul brand de clinici din România care deține simultan cele mai performante aparate din lume în fiecare clinică din țară, oferind astfel rezultate măsurabile și corecte în raport cu așteptările fiecărui client.

Prestigiul de a fi client al brandului aBeauty clinique aduce clienților un statut aparte, respectiv statutul de membru aBeauty clinique. Fiecare membru al clubului exclusivist aBeauty clinique beneficiază în fiecare clinică din țară de consultanță la cel mai înalt nivel posibil, de atmosferă exclusivistă, de condiții de lux, de confort, de intimitate, de cele mai bune tratamente faciale și corporale din lume și nu în ultimul rând, de acces la anumite facilități speciale de care doar membrii aBeauty clinique pot avea parte.

Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Interesant, poate voi incerca si eu, este important insa de retinut ca fara un regim alimentar sanatos nu se ajunge nicaieri.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes