ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

8 feb. 2011

Premii de februarie


Am primit de la doua gospodine minunate , Janet si Liana un premiu minunat pentru care le multumesc si va invit sa le vizitati blogul :http://pemasadinbucatarie.blogspot.com/ , veti gasi o multime de retete minunate.


Si doua lepse.la care am sa raspund pe scurt fiindca timpul mi-e limitat.


Prima leapsa: sa stabilesc cateva obiective pentru blog. Obiective sunt ele multe dar cel mai important este ofer celor ce-mi trec pragul retete cat mai interesante, gustoase si aspectuoase si sa le prezint in asa fel incat si cel mai neexperimentat in ale bucatariei sa le poata face.


A doua leapsa :10 lucruri care ne fac placere. Nu o sa enumar zece ci doar cateva si anume: sa citesc, sa scriu , sa calatoresc, sa gatesc (evident, nu?) si ar mai fi dar nu imi vin in minte acum.
Premiile merg mai departe catre 7 bloguri (asa e regula, asa ca ma supun) pe care le urmaresc cu mare placere

Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes