ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

29 mar. 2016

Supa de fasole cu ciolan


Supa de fasole cu ciolan,  asezonata cu marar verde alaturi de care e musai sa spargi o ceapa rosie si sa o mananci cu mamaliga rece sau cu paine de casa!   Asta fost pofta sotului meu si evident eu m-am executat iar rasfatul a fost maxim. Daca tineti post eliminati pur si simplu ciolanul si eventual puneti ceva mai multe legume. Important este in primul rand sa aiba multa ceapa, supa va fi mai "dulce" si mai gustoasa.


Ingrediente:

500 gr fasole
1  ciolan afumat (cca 1 kg)
2  morcovi
1 pastarnac 
1 ardei gras
5 cepe
boia de ardei
cimbru
sare, piper
1 legatura marar





Mod de preparare:

Alegem fasolea, o spalam, completam cu apa cat sa o acopere si o punem la fiert. Dupa ce da in clocot scurgem apa. Adaugam circa patru litri de apa peste fasole. Punem si ciolanul si lasam sa fiarba la foc mic


Cand fasolea este pe jumatate fiarta adaugam legumele tocate marunt.


Adaugam sarea, piperul, cimbru si boiaua si fierbem pana cand fasolea este bine fiarta. Ciolanul il scoatem, desfacem carnea de pe el si o punem inapoi in oala. Dupa ce oprim aragazul adaugam mararul tocat marunt.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes