ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 apr. 2014

Oua umplute cu pasta de avocado si o recomandare


Cu siguranta dupa Pasti v-au ramas multe oua rosii si evident va intrebati ce puteti face cu ele. O solutie ar fi ouale umplute, mai ales ca unii dintre noi sarbatoresc maine Sf Gheorghe, deci le-ar putea transforma cu usurinta intr-un minunat aperitiv festiv.
Asadar astazi oua umplute cu pasta de avocado si o recomandare:  Blender Delice 600 de la Heinner, cel care m-a ajutat in pregatirea acestei retete.
Pentru cei ce nu stiu, Heinner este un brand romanesc ce ofera o gama completa de produse electrocasnice de foarte buna calitate. Astazi am testat blenderul de mana Delice 600 si am fost extraordinar de multumita.
Are un design placut si este foarte usor de asamblat si dezasamblat. Este prevazut cu bol pentru mixare cu capacitate de 700 ml, bolul fiind gradat avem astfel controlul cantitatii. 
Este prevazut cu tocator cu cutit detasabil din inox, cu o capacitate de 500 ml, asadar poate avea multiple intrebuintari.
Cu o putere de 600 W blenderul de mana are picior metalic detasabil si este prevazut si cu un tel ce poate fi de folos si pentru prepararea prajiturilor, pregatirea sosurilor, etc.
Si ce mi-a placut foarte mult, blenderul este prevazut cu un suport de perete, asadar il puteti avea tot timpul la indemana.
Inainte sa trec la reteta va reamintesc sa ramaneti aproape fiindca va urma un concurs cu premii frumoase, constand in produse electrocasnice, despre care v-am vorbit aici.



Ingrediente:

5 oua fierte
3 avocado
5 linguri smantana
2 linguri zeama lamaie
2 linguri ulei
sare, piper


Mod de preparare:

Alegem frcte de avocado bine coapte le taiem in doua pe lungime, cu ajutorul unui cutit scoatem samburele  si cu ajutorul unei linguri scoatem miezul. 




Pregatim vasul blenderului si montam piciorul de metal fixandu-l prin rasucire.


Punem in bol bucatile de avocado, galbenusurile, smantana, uleiul, sarea si piperul.


Introducem piciorul blenderului in bol.




Conectam blenderul la priza si mixam.  Blenderul este prevazut cu doua viteze turbo.




Mixam pana obtinem o pasta fina. Piciorul detasabil se va spala sub jet de apa.




Punem pasta obtinuta intr-un pos si umplem jumatatile de albusuri.


Pentru un aspect mai frumos decoram cu fasii de ardei rosu si chives.


Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

  1. Ia sa fac si eu. Trebuie sa fie bun cu galbenus. Am 2 avocado foarte coapte/copt. Guacamole de la tine am invatat sa fac :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Maine le fac si eu :) oua am, avocado am, se fac rapid si cred ca sunt tare gustoase !
    Multumim pentru reteta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Rețeta interesantă, deoarece umplutura cu avocado o pot folosi și la alte aperitive. Îmi place și mulțumesc pt rețetă. Sărbători fericite2018! Elvira Hanciarec

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes