ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

27 mai 2013

Inghetata de cafea


 Ingrediente:

500 ml frisca lichida
100 ml cafea concentrata
5 galbenusuri
5 linguri zahar



Mod de preparare:

Mixam galbenusurile cu zaharul pana devin cremoase apoi le punem intr-o craticioara pe foc. amestecam continuu pana incepe sa se ingroase. Dam deoparte si lasam sa se racoreasca.


 Batem frisca pana se ingroasa. Preparam 100 ml cafea tare (eu am folosit Jacobs). Lasam sa se raceasca apoi o adaugam peste frisca.



Incorporam usor cafeaua in compozitia de frisca apoi incorporam si crema de oua rece.


Dam la congelator peste noapte. Scoatem inghetata din congelator cu 15-20 minute inainte de servire.




Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

  1. Sunteti CEI MAI BUNI!!! Va multumim pt. EXCELENTELE retete!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta reteta,m-ar interesa in varianta dezghetata :) pentru un tort, ar fi ok doar tinuta la frigider o noapte?multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes