ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 ian. 2013

Ficatei in manta de bacon


Ingrediente:

20 felii bacon
1/2 kg ficatei pui
2-3 catei usturoi
sare, piper



Mod de preparare

Innabusim ficateii in putin ulei si cand sunt aproape gata adaugam usturoiul taiat felii, sarea si piperul si mai lasam un minut doua. Lasam ficateii sa se raceasca si ii taiem fasii.



Pregatim baconul.
 

Rulam ficatelul in bacon si prindem cu o scobitoare ca sa nu se desfaca. Tapetam tava cu hartie de copt si asezam ficatei in tava.
 

Dam la cuptor 5-10 minute pana se rumeneste usor baconul.


Se pot servi atat calzi cat si reci. 


Distribuie daca iti place:

12 comentarii :

  1. Imi plac tare mult ficateii dei pui. O idee extraordinara de a-i pregati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow ce bunatate!!!Prezentarea te face sa-ti ploua in gura.Felicirari!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu prepar ficatei inveliti in bacon, dar ii pun cruzi si le adaug cate o felie de mar la mijloc, daca se poate dintr-un soi mai acrut. incercati si varianta asta vreodata si promit ca nu o sa va para rau :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am probat chiar azi acesta reteta si sunt incantat!

    Multumesc !!

    salut

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place si varianta ta cu ficateiii usor prajiti;eu fac cu ei cruzi si intre ei pun o felie de ciuperca si putin usturoi;sunt deliciosi si sanatosi in orice reteta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un apéritif plein de saveurs. J'aime beaucoup.
    A bientôt

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu siguranta o sa incerc reteta asta zilele viitoare

    RăspundețiȘtergere
  8. Monica ti-o recomand din toata inima ! este favorita mea

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper ca e o reteta delicioasa!am sa o incerc.succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vio , din experienta iti dau un sfat, nu este nevoie sa le pui scobitori daca ii rumenesti la cuptor ! Ii asezi in tava cu partea terminala a feliei de bacon, dedesupt ! Astfel, castigi timp !
    Felicitari pentru blog !

    RăspundețiȘtergere
  11. la aceasta reteta in loc sa bagam la cuptor rulourile eu am facut un aluat din faina bere maia la plic si un ou batem bine pana se omogenizeaza .aluatul sa fie mai grosut decat cel de la clatite .tinem rulourile de scobitoare le introducem in aluat si apoi direct in fripioza sau intro cratita cu destul ulei ca se le cuprinda .cand sau rumenit sunt gata.incercati nu o sa va para rau.si putem inlocui ficateii si un cum de salam crenvusti ,,,dupa gust si posibilitate...eu aici in spania fac cu chorizo prajit....pofta buna

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes