ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

23 nov. 2009

File de pangasius pane



Ingrediente


1 kg file pangasius
4 oua
1 cana faina
1 cana pesmet
1 pliculet condimente pt peste
sare,piper






Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina





Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma.








Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet.







Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei.








Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.

Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Ciao! Ouale poti sa le bati intregi, nu e nevoie sa bati separat galbenusurile si albusurile. Daca vrei sa obtii un preparat mai lejer iti las un mic secret. Aseaza pestele intr-o tava, stropeste-l cu putin ulei si coace-l in cuptor. Va iesi la fel de crocant la exterior ca atunci cand este prajit, dar va fi mult mai lejer si mai sanatos. Numai bine si spor la gatit!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes