ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

6 oct. 2013

Penne rigate cu legume gratinate


Cui nu-i plac pastele, usoare, delicioase, versatile, combinatiile pot fi infinite, trebuie doar sa va puneti imaginatia la incercare.


Ingrediente:

200 gr penne rigate
300 gr legume mixte
1 buc praz
150 gr cascaval
50 gr parmezan
150 ml lapte
150 ml smantana
50 gr unt
1 lingurita oregano
sare, piper




Mod de preparare:

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe amalaj apoi le trecem prin jet de apa rece.  Intr-un vas innabusim in doua linguri de unt prazul taiat rondele si legumele. Eu am folosit congelate iar amestecul a continut: cartofi, brocoli, morcov si ciuperci. Ungem o tava termorezistenta cu unt. Amestecam pastele cu legumele si le punem in tava.


Facem un amestec din lapte, smantana, parmezan, sare, piper si oregano. Amestecul obtinut il turnam in tava [este paste si legume.


Dam tava la cuptor pana cand compozitia este legata si usor rumena desupra.


Radem deasupra cascavalul.


Dam din nou la cuptor pana ce acesta se va topi formand o crusta frumoasa. Se servesc calde.


Distribuie daca iti place:

4 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes