ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

13 apr. 2022

Crema rapida de mascarpone cu frisca

Crema rapida de mascarpone cu frisca, pentru torturi si prajituri, are avantajul ca se face foarte repede, in  maxim 5 minute este gata, pur si simplu puneti toate ingredientele intr-un bol si le mixati. Ce ar putea fi mai simplu de-atat? Asadar nu mai aveti nici o scuza sa nu o pregatiti. Dn cantitatile date puteti umple un tort cu diametrul de 24 cm si il si imbracati in crema de jur imprejur.
Va recomand si crema de vanilie sau crema ganache de ciocolata alba sau crema diplomat la pahar. (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor)

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici


Ingrediente crema rapida de mascarpone cu frisca

500 g mascarpone
500 ml frisca lichida
100 g zahar pudra

Mod de preparare crema rapida de mascarpone cu frisca


 Punem mascarponele si zaharul pudra intr-un vas. Eu folosesc mascarpone din Lidl, daca urmariti reducerile aveti ocazia sa il luati la un pret foarte bun.

Adaugam frisca lichida, si pe aceasta tot din Lidl o cumpar.  Si nu, nu ma platesc cei de la Lidl sa le fac reclama, dar produsele lor sunt nu doar foarte bune calitativ, dar au si un pret foarte bun.

Mixam compozitia pana cand crema devine ferma. Mare atentie sa nu exagerati cu mixatul, in momentul in care crema a devenit ferma va si opriti, pentru ca riscati sa o taiati.

Cu aceasta crema putem umple, torturi, prajituri, briose, este foarte gustoasa, se face usor si repede si se comporta foarte bine.


Distribuie daca iti place:

6 comentarii :

  1. Cantitatea de crema rezultata poate fi de ajuns pentru tiramisu din 400g piscoturi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se poate adauga si ceva fructe peste crema?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!La ce temperatura trebuie sa fie ingredientele?Reci de la frigider?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Doar frisca trebuie sa fie rece, de la frigider, mascarponele nu neaparat.

      Ștergere
  4. crema merge și pentru eclere sa le umplem

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes