ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

1 dec. 2021

Cocktail nonalcoolic, cu capsuni si lime

Doamne cat este de bun si racoritor acest cocktail! L-am descoperit in meniul unui restaurant, mi-a placut maxim, l-am reprodus apoi acasa pe baza ingredientelor din meniu, apoi cam vreo saptamana l-am pregatit zilnic, devenisem dependenta de el! Va recomand sa il incercati si voi, e minunat pentru mesele de sarbatoare, iar daca aveti invitati cu siguranta ii veti impresiona cu acest cocktail. 
Mai multe retete de bauturi gasiti aici. Mai multe retete cu capsuni gasiti aici.  
 
Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

sirop de capsuni
sprite
suc de lime
felii de capsuni
felii de lime
cuburi de gheata 

Mod de preparare cocktail nonalcoolic, cu capsuni si lime

In caz ca va intrebati de ce nu am dat si cantitati, este pentru ca nu este neaparat nevoie, fiecare regleaza cantitatile dupa propriul gust. siropul de capsuni fiind mai dulce si concentrat va fi incantitate mai mica, hai s azicem cam un sfert sirop de capsuni si trei sferturi sprite. Dar, cum am zis, cantitatea difera in functie de gustul fiecaruia, unii prefera mai concentrat, altii ami putin concentrat. 
Asadar punem intr-un pahar incapator cateva felii de capsuni si doua-trei felii de lime.

Adaugam cuburile de gheata , siropul de capsuni si zeama de lime. Eu pun la un pahar zeama de la jumatate de lime. Reteta siropului de capsuni o gasiti aici. Daca nu aveti sirop de capsuni facut in casa, il puteti cumpara din comert.

Completam cu sprite pana  cand umplem paharul. Pentru un efect deosebit adaugam o capsuni pe marginea paharului, si un pai rosu. Daca doriti un cocktail rece, mai alea in perioadele de vara, pastrati si siropul de capsuni si sprite-ul la frigider.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes