ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

5 aug. 2014

Limonada de citrice


Astazi a fost una din cele mai calde zile din aceasta vara, sufocant de calda, asa ca ne-am ascuns la umbra si ne-am racorit cu o limonada de citrice rece, cu cuburi de gheata. Limonada ne-a uns la suflet si ne-a mai inveselit ziua, atat de buna a fost.
De ceva vreme eram cu gandul la ea de cand mi-a facut Nico pofta si abia asteptam sa fac si eu. Va recomand sa pregatiti si voi, nu e musai sa respectati cantitatile, le puteti ajusta dupa bunul plac.


Ingrediente:

1 kg portocale
1 kg lamai
2 limete
3-4 crengute menta
1 l apa plata
300 gr zahar








Mod de preparare:

Stoarcem citricele si punem zeama intr-un vas.



Fierbem apa impreuna cu zaharul si lasam siropul obtinut sa se raceasca. Cand s-a racit adaugam sucul de citrice peste el si amestecam. Punem intr-o carafa cuburi de gheata, felii de portocala, lamaie si limeta i frunzulite de menta si turnam amestecul de citrice si sirop peste el. Agitam si dam la frigider pana in momentul servirii.


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. mňam, arata tare bine si chiar ca imi curg balele pe aici...am fructe cumparate de cateva zile si nu am reusit sa pun in practica o carafa de limonada

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes