ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

2 aug. 2017

Rosii umplute cu hrisca


Rosii umplute cu hrisca, o reteta de vara foarte gustoasa si satioasa, foarte usor de pregatit. Mai mult, fiindca tot suntem in postul Sfintei Marii, reteta de astazi este o reteta de post, pe care o recomand  cu drag. Hrisca am comandat-o din magazinul online farmaciaortomoleculara.ro, un magazin ce comercializeaza produse alimentare si suplimente naturale.

Ingrediente rosii umplute cu hrisca:

6 rosii
400 ml apa
1 ceapa mare
4 linguri ulei masline
patrunjel verde






Mod de preparare rosii umplute cu hrisca:

Alegem rosii mai tari. Eu le-am alescu tot cu codita, pentru un aspect frumos. Scobim rosiile cu grija si pastram miezul deoparte.



Punem mai intai hrisca la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Eu am pus la 200 gr hrisca 400 ml apa si dupa ce hrisca a absorbit toata apa si a fost bine fiarta am pus-o intr-o sita la scurs.
Tocam marunt ceapa si o sotam in cateva linguri ulei de masline. Adaugam miezul rosiilor si lasam pana cand scade toata zeama. Adaugam hrisca si amestecul  mediteraneean de sare de mare si legume.  Amestecam
 pana la omogenizare.


Umplem  rosiile cu amestecul de hrisca, punem capacelele, le asezam intr-un vas termorezistent, le stropim cu ulei de masline


Dam vasul la cuptor circa 30 minute, la 200 grade.


Presaram patrunjel verde tocat marunt. Sut foarte bune calde dar si reci, direct de la frigider. 


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes