ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

15 dec. 2009

Pui cu ananas

 
Cum eu si sotul suntem fani mancare chinezeasca, m-am gandit sa incerc sa fac si eu acasa celebrul pui cu ananas. Asa ca m-am apucat sa rasfoiesc cartile de bucate A iesit un deliciu, am fost tare incantata de rezultat si spun cu mandrie ca ar concura cu succes cu puiul cu ananas de la restaurant.
Mai multe retete chinezesti gasiti aici, mai multe retete cu carne de pui gasiti aici. (click pe cuvintele subliniate pentru retete)

 Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici.


Ingrediente pui cu ananas

1 piept pui
1 ctie ananas bucati
3-4 linguri sos soia
3-4 linguri sos dulce de ardei iuti
amidon
usturoi, ghimbir




Mod de preparare pui cu ananas






Se dezoseaza pieptul de pui, se taie fasii, se adauga doua trei linguri de sos de soia si se lasa la marinat jumatate de ora.


Se tavalesc bucatelele de pui prin amidon si se prajesc in ulei incins.



Cand s-au rumenit putin se scot pe o farfurie si se lasa deoparte.



In uleiul ramas se prajesc cuburile de ananas pana se inmoaie putin.




Se adauga zeama de la compot, 1-2 linguri sos soia, sos dulce picant dupa gustul fiecaruia, usturoiul si ghimbirul si se lasa sa fiarba.



Cand este aproape gata se adauga si puiul prajit si se mai lasa sa fiarba putin.


Incredibil de gustoasa si de usor de facut. Noi am servit alaturi de orez cu legume



Distribuie daca iti place:

9 comentarii :

  1. Buna dimineata. Mancarea ta chinezeasca merge cu paine? Spui ca nu-ti place sa bagi mana in aluat pentru framantat. Uite painica mea nu trebuie sa vada mana, numai lingura. Intra pe blogul meu http://retetelemamei.wodpress.com/ si cauta acolo. Sunt sigura ca o sa-ti placa si o sa faci cu mare drag. O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Ghiocel!Am vazut painica de pe blogul tau si chiar o incerc astazi .Daca reusesc postez mai pe dupa amiaza rezultatul

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai venit in clubul iubitorilor de mäncaruri chinezesti. Si noua ne place mult aceasta varianta! O zi buna si salutari din Hamburg Cami

    RăspundețiȘtergere
  4. Cami, bine te-am gasit.cu ocazia asta vreau sa-ti spun si ca imi place foarte mult blogul tau, ai niste retete yamiiii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Vio, iti multumesc pt vizita, si tu ai o gramada de bunatati! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Edith, multumesc!Eu sunt indragostita de multa vreme de retetele tale,esto o bucatareasa desavarsita, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. E foarte delicioasa!!! E prima data cand indraznesc sa gatesc dupa o reteta din bucataria chineza, dar a meritat riscul, rezultatul e peste asteptari. Multumesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. E minunata reteta! Mi-a iesit delicioasa!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes