ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

21 mai 2010

Mancare de stevie cu carne de pui


Mancarea de stevie cu carne de pui este o reteta simpla de sezon, dar foarte gustoasa si sanatoasa, asadar va recomand sa o incercati!
Va recomand si borsul de stevie, stevia cu orez, borsul de urzici sau borsul de loboda. Mai multe retete cu stevie gasiti aici.  (click pe cuvintele subliniate pentru a ajunge in pagina retetelor)

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici sau pe instagram aici

Ingrediente mancare de stevie cu carne de pui

2 pupe superioare
5-6 linguri ulei
4 legaturi mari stevie
4 fire ceapa verde
2 linguri orez
2 linguri bulion
sare, piper
optional 1 ou

Mod de preparare

Crestam pulpele si le rumenim pe ambele parti  in uleiul incins. Le scoatem deoparte si le pastram la cald.

Adaugam in tigaie ceapa tocata marunt si o calim usor, doar cat sa se inmoaie .

Curatam stevia, daca e prea mare o rupem in bucati mai mici si o spalam foarte bine, in mai multe ape, pentru a indeparta toate impuritatile.

Intr-o oala fierbem apa in care am pus un praf de sare si in momentul in care apa clocoteste adaugam stevia si o oparim. Practic o vom lasa cat sa se inmoaie usor si sa isi schimbe culoarea intr-un verde mai intens. O scoatem cu o supiera, o scurgem si o adaugam peste ceapa.

Adaugam apa cat sa o acopere si apoi adaugam orezul, sare si piper si lasam sa fiarba.

Cand stevia si orezul sunt aproape gata adaugam bulionul si mai lasa sa fiarba cateva minute. In acest moment, doar daca doriti, puteti bate un ou si il adaugati in tigaie, amestecand imediat, formand practic niste zdente de ou. Carnea fie o vom lasa separat si o adaugam in momentul servirii, fie o adaugam si pe ea si o lasam sa fiarba o data cu stevia, in acest caz insa va trebui sa o prajim doar pe jumatate la inceput.
Noua ne place foarte mult sa mancam stevia cu hrean la otet.



Distribuie daca iti place:

3 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes