ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

1 iul. 2014

Femeia moderna intre bucatarie si cariera cu ajutorul produselor electrocasnice




Femeia moderna a zilelor noastre e preocupata de cariera, insa face tot posibilul sa fie femeia completa: sotie, mama si gospodina desavarsita.
Si daca in trecut sa faci toate aceste lucruri in acelasi timp era aproape imposibil, femeile fiind nevoite de multe ori sa isi sacrifice fie cariera, fie statutul de mama si sotie, astazi ne este pusa la dispozitie o paleta atat de larga de produse electrocasnice menite sa ne usureze munca incat gatitul nu mai e de mult o corvoada sau o necesitate, ci o placere reala. Acum este chiar relaxant sa vii seara de la serviciu si sa pregatesti masa celor dragi.
Cu putina imaginatie si cu ajutorul electrocasnicelor poti pregati cina in maxim 30 minute si iti va ramane timp suficient sa te joci cu copiii, sa citesti o carte, sau sa vezi un film bun.

Dar, inainte de toate, e important pentru a avea reusite maxime si pentru a castiga timp pretios sa alegem electrocasnicele potrivite, de calitate superioara, pe care sa putem conta.
Ca fiecare gospodina am cateva gadgeturi preferate, pe care ma pot baza, si evident o marca preferata, care nu m-a dezamagit niciodata. Produsele elctrocasnice Philips, cu un design ecologic, sunt numarul unu in topul preferintelor mele si vi le recomand cu mare drag si voua! Blenderele de masa, mixerele de mana si storcatoarele sunt printre cele mai folosite in bucatarie






Mixerul de mana Philips Viva Collection este ajutorul meu de baza in bucatarie! Cu un design modern, imbina in mod armonios utilul cu placutul, fiind prevazut cu functii ce il fac indipensabil pentru orice gospodina care se respecta! Tocanite, ciorbe, supe creme, diverse prajituri si chiar inghetate devin o joaca de copil odata ce il veti folosi!
Blenderul manual combina puterea de 650 de wati cu tehnologia ProMix şi setarile multiple de viteza, oferind rezultate minunate în câteva secunde, prepararea in casa a alimentelor devenind cum nu se poate mai usoara!



Prevazut cu un bol de 0,5l, cu ajutorul sau puteţi obtine delicioase supe crema, piureuri sau shake-uri. Telul pentru mixerul vertical este un real ajutor in bucatarie ; cu el puteti prepara frisca, maioneza, aluatul pentru chec sau pandispan precum si multe alte creme delicioase pentru prajuri.
Blenderul de mana are 16 viteze, putand selecta astfel viteza optima pentru toate tipurile de ingrediente pentru a crea consistenta perfecta sau cele mai fine rezultate de amestecare.
Este prevazut cu un tocator compact cu ajutorul caruia puteţi toca carne pentru chiftele sau ardei umpluti, plante aromatice, nuci pentru prajitura preferata a sotului, branza, ciocolata sau ceapa



Storcatorul Philips Viva Collection nu trebuie sa va lipseasca din bucatarie mai ales daca aveti copii. Ca mama a doi copii nu imi pot imagina viata fara el, in doar cateva secunde le prepar copiilor sucuri proaspete, asigurandu-le astfel necesarul zilnic de vitamine.
Gratie dimensiunilor mici cu acest storcator puteti eficientiza la maxim spatiul din bucatarie !





Avand avantajul prepararii a pana la 1,5 l de suc odata, fara a fi nevoie sa goliti recipientul pentru pulpa acest storcator va permite sa utilizati propriul dvs. pahar ca recipient in care sa se stranga sucul delicios, asezandu-l direct sub robinetul integrat.
Datorita procesului electropolisat, toate suprafetele sitei sunt netede aspect care faciliteaza curatarea fibrelor cu un burete sau o perie, simplu si rapid.
Capacul si recipientul pentru pulpa sunt transparente putand astfel vedea direct cand recipientul s-a umplut. De asemenea storcatorul este prevazut cu gura de scurgere anti-picurare fiind foarte usor de curatat. Aceasta este detasabila si este fabricata din materiale lavabile in masina de spalat vase. Te ajuta deci sa economisesti din timpul tau liber pe care poti in acest fel sa il petreci cu familia.



Daca sunteti in cautarea unui storcator de fructe cu bol mai mare, pentru o cantitate mai mare de suc dintr-o singura miscare, puteti oricand sa alegeti modelul Avance Collection 
  Storcatorul Philips Avance Collection  are avantajul ca extrage cu pana la 10% mai mult suc din fructele sau legumele preferate. Iar in funcÅ£ie de tipul de fruct sau leguma stoarsa, se pot prepara pana la 2,5 litri de suc dintr-o data, fara a fi nevoie sa goliti recipientul pentru pulpa. 



Fiind prevazut cu un tub de alimentare mai mare, permite ÅŸi stoarcerea fructelor sau legumelor mai mari, precum merele, morcovii sau radacinile de sfecla.
Sistemul cu rotatie proprie utilizeaza o viteza optima pentru a va ajuta sa obtineti suc repede ÅŸi usor, nemaifiind nevoie de forta pentru presara fructelor sau a legumelor.
Este prevazut cu 2 viteze pentru fructe ÅŸi legume moi si dure iar gura de scurgere are un sistem anti-picurare sub forma unui perete ce impiedica sucul sa se scurga.


Storcatorul de fructe, blender, razatoare ÅŸi tocator Viva Collection  cu designul sau compact si lavabil in masina de spalat vase este un produs complet ceea ce il face sa devina nelipsit din orice bucatarie, motiv pentru care l-am facut cadou si mamei mele. Ea a fost mai mult decat incantata sa il integreze in munca ei de zi cu zi in bucatarie, impreuna cu tatal meu fiind 2 gurmanzi desavarsiti si un ajutor in bucatarie era de mult asteptat.


Cu ajutorul lui se pot bucura de o gama variata de sucuri delicioase fiind prevazut cu 2 opţiuni de viteza pentru fructe moi şi tari si recipient pentru pulpa transparent de 500 ml, suficient de incaptor pentru 2 pahare de suc proaspat.
Are mai multe viteze pentru a fi cu success folosit pentru ingrediente moi ÅŸi tari, un vas de blender de 1000 ml si filtru pentru suc limpede ÅŸi lapte de soia. Am fost extreme de incantata atunci cand mama mi-a spus ca il foloseste si pentru a macina nuci pentru cozonaci, condimente sau diverse ierburi pe care le foloseste pentru a aroma mancarurile.





Asadar dragilor haideti sa ne facem viata mai usoara si sa profitam la maxim de ceea ce Plilips ne ofera si sa aducem un plus de culoare si un plus de gust la noi in bucatarie. Cei dragi vor fi mai fericiti, iar noi mai multumiti, mai plini de viata, de energie, nu vom mai fi extenuati si morocanosi ca atunci cand petreceam ore intregi in bucatarie. Cu Philips gatitul devine o joaca de copil!






Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes