ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 apr. 2014

Jeleu din vin si o premiera



Dragii mei sa nu cumva sa va faceti alte planuri pentru aceasta seara, fiindca la ora 23, pe AXN il puteti revedea pe Hannibal, celebrul canibal din romanele Tacerea mieilor si Dragonul rosu ale lui Thomas Harris care au inspirat si filmele cu acelasi nume? In aceasta  primavara Hannibal revine pe AXN cu premiera celui de-al doilea sezon al producÅ£iei originale Sony Pictures Television, Hannibal (cu Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Laurence Fishburne). Cele 13 episoade ale sezonului doi din Hannibal pot fi urmarite in fiecare luni, pe AXN, de la ora 23, incepand cu 7 aprilie

Serialul este destul de impresionant ÅŸi dur ca subiect, ca imagini, fiind vorba despre povestea canibalului Hannibal din romanele lui Thomas Harris.
Personajul principal, Hannibal, maiestreÅŸte arta culinara, insa el foloseÅŸte in preparatele sale carne de om.

M-am gandit ce desert ar prepara Hannibal pentru masa de Paste si cred ca jeleul asta ar fi tare pe gustul lui. Evident eu l-am facut din vin rosu, cu siguranta el al folosi alt ingredient :D




Ingrediente:

750 ml vin rosu de calitate
150 gr zahar
baton scortioara
anason
cuisoare
3 plicuri gelatina




Mod de preparare:

In primul rand alegeti un vin bun, care sa va placa, eu d epilda am ales un vin rosu, demidulce. Puneti vinul intr-un vas si adaugati zaharul. Dupa gust puteti pune mai mult sau mai putin. Adaugati batoanele de scortisoara, anasonul si cuisoarele, puneti pe foc si dati in unul-doua clocote.



Lasati sa se racoreasca si apoi adaugati gelatina preparata conform  indicatiilor de pe ambalaj.



Dati la frigider pentru cateva ore (de preferat peste noapte). Scoateti cu grija jeleul din forma si il asezati pe un platou. Decorati cu frunzulite de menta, boabe de struguri si trandafiri glasati.





Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes