ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

25 nov. 2015

Tocanita de ciuperci cu rosii


Pentru ca suntem in postul Craciunului am pregatit o tocanita delicioasa de ciuperci cu rosii si usturoi si o mamaliguta aburinda si ne-am ospatat cum se cuvine!
Iubesc ciupercile in orice forma ar fi ele si daca mai adaug in combinatie o conserva de rosii si ceva usturoi deja totul e cum nu se poate mai bine! Si cum pentru o mancare delicioasa avem nevoie de ingrediente de calitate si de aceasta data am folosit minunatele conserve de la Sun Food, categoric cele mai bune de pe piata si in plus suta la suta naturale!
Cu rosiile cuburi de la Sun Food va garantez ca veti obtine cel mai bun sos pentru paste sau pizza, sunt minunate, mai ales acum in perioada postului.



Ingrediente:

2 conserve ciuperci Sun Food
4 catei usturoi
2 cepe rosii
2 linguri ulei
sare, piper
cimbru
patrunjel verde




Mod de preparare:





 Tocam ceapa fideluta si pisam usturoiul. Le sotam in ulei doar atat cat sa isi elibereze aroma.


 Adaugam ciupercile si le sotam usor.


Punem apoi rosiile cuburi.


Completam cu apa si adaugam sare, piper si cimbru. Lasam sa fiarba pana cand ciupercile sunt bine facute si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.



Minunate alaturi de o mamaliguta aburinda!

Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Buna mancare ,gustoasa si sanatoasa,felicitari Vio

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine si e pe gustul meu tot ce contine ciuperci. Multumesc pentru reteta si sper sa-mi iasa asa cum este si in articol.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes