ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

22 nov. 2015

Somon in crusta de parmezan si ierburi aromate


V-am mai spus ca imi place somonul, nu mai e pentru nimeni o noutate, asa ca astazi am pregatit din nou somon, de aceasta data cu parmezan si ierburi aromatice. Ne-a placut foarte mult asa ca il vom repeta cu siguranta!

Ingrediente:
sare de mare
piper cu lamaie
200 gr parmezan
2 linguri pesmet
busuioc
oregano
cimbru
2-3 linguri zeama de lamaie





Mod de preparare:

Spalam file-ul de somon si il curatam de piele.


Il asezam in tava, pe hartie de copt si condimentam cu sare de mare si piper cu lamaie.  Stropim fileul cu zeama de lamaie.


Intr-un vas amestecam parmezanul ras cu pesmetul, busuiocul, oregano si cimbrul si apoi imbracam fileul cu amestecul obtinut, presand bine.


Dam la cuptor la 200 grade pentru circa 20 minute.



Cand crusta devine usor rumena somonul este gata.


Noi l-am servit cu sote de broccoli. Delicios!




Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes