ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

18 apr. 2015

Salata cu valeriana si oua de prepelita


Ador salatele si ori de cate ori am ocazia combin ingredientele de prin frigider transformandu-le in salata ideala. Salata de astazi este revigoranta, cu un gust desavarsit, savuroasa si satioasa, ar putea tine cu succes locul unui pranz complet! Crema de otet balsamic completeaza perfect acest tablou transformand-o in salata perfecta!


Ingrediente

100 gr valeriana
5 oua de prepelita
150 gr mozzarella
3-4 ridichi 
ulei de masline
crema de otet balsamic





Mod de preparare:

Spalam valeriana si o punem pe un platou.
Fierbem ouale de prepelita si le curatam de coaja. Ridichile le spalam si le taiem felii subtiri. Rupem mozzarella bucatele mici.
Le asezam  peste valeriana si la final adaugam uleul de masline si crema de otet balsamic.



Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Super salata, numai o mentiune - frunzele nu sunt de valeriana (Valeriana officinalis) - care e o planta medicinala cu efect somnifer, ci de fetica sau salata mielului (Valerianella locusta). Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, acum ca mi-ai atras atenta am cautat pe net si intr-adevar asa este, eu cumpar de regula din auchan sau din lidl si acolo exact asa scria, valeriana, vad ca si pe net scrie ca este fetica dar este comercializata sub numele de valeriana cel mai probabil datorita denumirii ei din limba italiana.
      Multumesc ca m-ai luminat, sincera sa fiu habar nu am avut :)

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes