ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

15 apr. 2015

Aspiratorul Philips Performer Expert - consum mic, eficienta maxima!




Mai intai de toate vreau sa precizez ca am scris acest articol in calitate de buzzer. Ce este un buzzer? O persoana care testeaza in mod gratuit anumite produse ce fac obiectul unei campanii in scopuri publicitare si care are sansa sa pastreze acel produs in mod gratuit indeplinind un minim de conditii (postari pe facebook, review-uri, video-uri reprezentative, etc). Daca doriti sa va inscrieti o puteti face aici si veti avea poate sansa sa participati la urmatoarele campanii.





Buzzstore e o comunitate activa, cu oameni frumoasi si harnici, o comunitate in  care am pasit cu drag si in care sper sa raman cat mai mult timp si sa ma implic in cat mai multe campanii.

Astazi va voi povesti despre aspiratorul Philips Performer Expert cu sac pe care am avut sansa sa il testez, un aspirator ce mi-a intrat la inima si nu ma mai pot desparti de el.
Philips Performer Expert este un aspirator cu sac, clasa energetica A, cu un design inovator ce vine cu elemente noi, menite sa ne usureze considerabil munca si sa eficientizeze timpul alocat curateniei. 


Atunci cand ai un blog culinar gatesti  mult mai mult decat in mod obisnuit iar atunci cand ai invitati acestia au mari asteptari. Evident, nu ii pot dezamagi si incerc de fiecare data sa ii uimesc cu preparate delicioase. La final insa, desi multumita, sunt foarte obosita si totul in jur e in mare dezordine. In bucatarie sunt urme de faina, de creme, sau mai stiu eu ce, copiii au avut grija sa faca firimituri si in restul casei, au alergat, praful s-a ridicat si e peste tot! Cu Philips Performer Expert mi-am usurat simtitor munca si totul a fost pus in perfecta ordine. Dar haideti mai bine sa va povestesc despre calitatile acestuia, mai ales despre cele ce mi-au atras atentia in mod deosebit! 



Un element nou, ce nu il mai intalnisem la alte aspiratoare este telecomanda wireless de pe maner, foarte binevenita mai ales pentru persoanele ce au probleme cu spatele si se apleca mai greu, acum putand regla modalitatea de aspirare direct de la telecomanda de pe maner. 
 Avand doi copii evident cel mai la indemana imi este sa fac curat atunci cand ei dorm, atunci cand ei sunt de fata e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant, pe de o parte faci curat iar pe cealalta parte ei fac la loc. Ei bine datorita nivelului de zgomot redus, de numai 78dB acum pot aspira fara teama ca i-as putea trezi sau ca imi vor bate vecinii in teava!

Prevazut cu un filtru de evacuare Hepa 13 aspiratorul Philips Performer Expert  aspira si cele mai fine particule de praf lasand in urma un aer curat, lipsit de orice alergeni, facandu-l astfel ideal mai ales pentru persoanele cu astm, sau pentru cei ce dezvolta anumite alergii.
 Cablul lung, de 8 m, e un avantaj in plus, nu mai e nevoie sa tot muti aspiratorul din priza in priza, il poti conecta la o priza in hol si aspiri toata casa! 
  Sacul avand o capacitate de 5 l se preteaza la utilizare indelungata, astfel incat chiar si atunci cand avem suprafete cu multa mizerie nu va fi nevoie sa golim sacul. 



Capul de aspirare  TriActiveMax 3 in 1 curata eficient si in profunzimeacoperind perfect suprafetele maximizand astfel colectarea prafului.
- deschide covorul cu talpa speciala si indeparteaza in profunzime firimiturile.
- aspira si firimituri sau alte particule mai mari fiind dispus cu un orificiu mare in partea frontala. 
- ajuta la stergerea prafului şi a murdariei de pe mobila şi de pe pereţi cu ajutorul celor doua perii laterale.
 Duza de aspirare TriActiveZ datorita calitatilor sale speciale elimina toata mizeria dintr-o singura miscare!
- forma unica de Z ghideaza praful si firimiturile mari catre canalul de aspirare fara sa fie nevoie de ridicarea capului de aspirare. 
- canalele laterale curăţă perfect de-a lungul plintelor
- designul fără perie asigură lipsa scamelor şi a părului de pe capul de aspirare
 Accesoriul pentru spatii inguste a fost foarte binevenit si l-am folosit pentru a aspira tapiteria canapelei, elementii caloriferului, rosturile termopanului de la balcon chiar si praful dintre jucariile copiilor. Orice spatiu ingust poate fi aspirat cu acest accesoriu!
Accesoriul perie/cap de aspirare mic l-am folosit cu succes pentru a aspira peretii, cartile din biblioteca, tablourile, chiar si hainele de iarna! 


Chiar si copiii s-au bucurat de calitatile acestui aspirator si  l-au folosit cu succes! Experienta le-a placut foarte mult, concluzia mea a fost ca Philips Performer Expert e foarte usor de folosit! 

Ce nu mi-a placut la aspiratorul Philips Performer Expert este faptul ca este putin cam voluminos ceea ce il face mai greu de depozitat, insa avand in vedere calitatile acestuia pot trece usor cu vederea acest aspect! 
In concluzie aspiratorul Philips Performer Expert m-a cucerit, e  aspiratorul ideal mai ales in familiile cu copii mici sau in familiile in care exista animale de companie. 


Si ca sa va conving pe deplin de calitatile accestuia puteti urmari aici un video review al acestuia:






Sper ca v-am convins :)

Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. Multumim pentru prezentare. Foarte eficient si performant acest aspirator. Sa il folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai cautam un aspirator! Pare sa fie bun dupa cum povestiti.
    Multumim pentru prezentare.

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes