ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

7 apr. 2015

Drob de curcan in manta de bacon


Pentru cei carora nu le place drobul de miel,  drobul de curcan poate fi o alternativa foarte gustoasa dar si sanatoasa, carnea de curcan fiind mult mai bine tolerata de organism. Eu l-am imbracat in bacon si l-am copt in forma de guguluf dar il puteti coace in tava obisnuita daca doriti.


Ingrediente:

500 gr ficat de curcan
200 gr inimi curcan
200 gr pipote curcn
200 gr piept pui
10 oua
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
1 legtura marar
1 legatura patrunjel
cimbru, oregano
sare, piper





Mod de preparare:

Spalam bine organele.


Le punem la fiert din cand si cand sunt bine patrunse le scoatem si le taiem bucti mari.


Dam la robot pana obtinem o pasta nu foarte fina.


Adaugam verdeturile tocate marunt.


Asezam in forma de jur imprejur feliile de bacon.


 Adaugam in compozitie ouale sarea, piperul, cimbrul si oregano. Amestecam pana la omogenizaressi turnam compozitia in tava.


Tragem deasupra feliile de bacon.


Dam la cuptor pentru o ora la 180 grade.


Lasam sa se raceasca si rasturnam drobul pe un platou cu susul in jos. 


Distribuie daca iti place:

7 comentarii :

  1. Super! Interesanta prezentare in forma de guguluf. M-ai derutat puțin cand ai spus sa spalam organele de miel, dar apoi m-am lamurit ca e curcan. Sigur la tine in bucatarie aromele se prind una pe alta si iti multumim pentru efortul de a imparti aceste minunatii cu noi.
    Spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cit de bine arata!
    Sint sigura ca este si foarte gustos.
    Sarbatori cu sanatate si bucurii sa aveti!
    Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma uit atent la orice detaliu. Vad in forma gata copt baconul f. prajit, ca pe platou sa fie aproape crud-alb !!!.E acelasi drob ??? Nu inteleg. Scuzati intrebarea, dar as vrea raspuns. Felicitari, arata super.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca, asa cum am scris si in textul retetei drobul se rastoarna cu susul in jos. Asadar partea de sus, unde automat baconul este mai prajit fiindca a fost deasupra va ramane dedesupt, iar partea pe care o vedeti dumneavoastra mai deschisa la culoare a fost sub stratul de umplutura, automat nu avea cum sa fie atat de rumena ca cea de deasupra.
      Aproape crud cattegric nu este, si eu zic ca se vede foarte bine acest lucru daca va uitati la fotografa cu baconul crud si la cea finala!
      Dar ca sa eliminati orice dubii cel mai bine il incercati si vedeti atunci cum sta situatia :)

      Ștergere
    2. Arata fain de tot,azi I- fac si eu cu fata.

      Ștergere
    3. Arata f. bine.Tot Asa cu organe de pui facem si noi azi si pun carne toccata de porc.Iese la fel de bun.Avem si forma la fel.Dar de curiozitate break sa stiu ce diagonals areA Nostradamus e de 9 inchi.Multumim Pentru reteta.Paste Fericit,tuturor!

      Ștergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes