ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

10 mai 2011

Invitatie la sfat: "Sfatul Parintilor"




Astazi vreau sa va invit pe un site care mie personal imi este foarte drag si anume Sfatul Parintilor . Un loc unde intotdeauna te vei simti ca acasa, unde se imbina utilul cu placutul ,unde poti afla tot ceea ce te intereseaza .

Asa cum titlul o arata parintii dezghetati la minte si la suflet sunt invitati la sfat , unde vor vorbi despre cate-n luna si-n stele pornind de la cresterea si educatia copiiilor si pana la diete de slabit si retete culinare.

Un site foarte bine organizat, cu un design placut care incanta ochiul, totul te imbie sa-i treci pragul.

O sumedenie de articole interesante despre copii si despre parinti , un magazin on line, un program tv pe categorii, pentru parinti si pentru copii , o colectie de retete culinare propuse de utilizatorii site-ului in sectiunea "Solutia de criza" dar si o sectiune dedicata concursurilor unde saptamanal sunt oferite zeci de premii care de care mai interesante.

O alta sectiune foarte interesanta si utila este "Intreaba specialistul" unde puteti pune intrebari specialistilor in :psihologie, nutritie copii, medicina naturista, medicina veterinara , neonatologie, fitness si sport.

Va invit si pe forumul comunitatii unde se desfasoara zilnic multe discutii interesante, unde poti face schimb de experienta cu alti parinti, unde te poti elibera de stresul de zi cu zi.

Haideti la sfat si nu veti regreta , pe Sfatul Parintilor ai doar de castigat !

Distribuie daca iti place:

Trimiteți un comentariu

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes