ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

12 mai 2014

Piept de pui cu sos


De la o vreme timpul imi este foarte limitat si retetele rapide sunt  cele mai la indemana. Reteta de astazi este atat de rapida si usor de facut incat si un copil mai maricel s-ar decurca fara probleme. Pieptul de pui cu sos se poate servi fie ca atare, fie se poate servi alaturi de paste, ambele variante sunt foarte gustoase si mai ale pe placul copiilor.


Ingrediente:

1 piept pui (cca 500 gr)
250 ml sos rosii
2 catei usturoi
oregano
busuioc
sare, piper


Mod de preparare:




Taiem pieptul de pui cubulete mici.



Il prajim usor in doua linguri ulei, doar cat sa devina albicios. Adaugam usturoiul pisat si il lasam  sa isi elibereze aromele. Nu il lasati sa se arda pentru ca va capata gust amar.



Adaugam sosul de rosii. Ca sa corectam aciditatea adaugam zaharul si otetul. Condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano dupa gust. Dam in cateva clocote pana ce va capata consistenta unui sos.




Servim fie ca atare fie il amestecam cu paste pe care le-am fiert in prealabil conform indicatiilor de pe ambalaj.



Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes