ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

15 mai 2014

Spaghete cu ulei de masline, ardei si rucola



Prea simplu, prea bun, prea ca la tara, vorba reclamei! As fi mancat ceva usor, racoros, care sa nu cada greu la stomac, dar in acelasi  timp sa fie si gustos. Si am facut ce-am facut si am dat peste cutiile cu paste si mi-a sarit in ochi reteta de pe cutia speghetelor Barilla nr 3. Cum aveam tot ce imi trebuie iar reteta promitea destul de mult am hotarat sa incerc si n-am regretat.  Foarte bune, excelente chiar!


Ingrediente:

200 gr spaghete nr 3
100 gr rucola
1 ardei capia rosu
1 ardei capia galben
zeama de lamaie
ulei de masline
sare, piper






Mod de preparare:


Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.




Le scurgem de apa si le punem intr-un bol. Adaugam ardeii taiati fasiute, rucola uleiul de masline, zeama de lamaie, sarea si piperul. Din fiecare vom pune dupa gust, mai mult sau mai puin, dupa preferinte.





Amestecam si servim. E de preferat sa le dati putin la frigider inainte de servire, vor fi si mai gustoase.



Distribuie daca iti place:

2 comentarii :

  1. O reteta extraordinara pentru astazi, vineri- zi de post.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna reteta si usoara... eu am dat de o rucola cam picanta insa au iesit niste spaghete delicioase. Multumesc pt reteta :)

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes