ULTIMELE RETETE

Scrie aici ce cauti (ex. ciorba de pui)

Publicitate!

26 oct. 2018

Supa crema de linte rosie


Supa crema de linte rosie este gustoase, hranitoare, sanatoasa si foarte cremoasa! Avantajele prepararii ei sunt  atat faptul ca in 30 minute este gata, cat si faptul ca este foarte economica! Asadar iata ca putem manca sanatos si gustos si cu bani putini, iar pentru asta le multumesc prietenilor mei de la Sano Vita, pentru ca lintea rosie este unul din minunatele produse din portofoliul lor.
Nu pot sa trec mai departe sa nu va povestesc putin si despre mixerul vertical de la Philps pe care l-am folosit pentru prepararea acestei retete si despre care puteti afla mai multe aici.  (click pe cuvantul subliniat)
Incep cu o veste minunata pentru voi: puteti beneficia de 30% reducere la achizitionarea online unui astfel de mixer daca accesati link-ul de mai sus si introduceti codul super-alimente
Si aici o sa fac o paranteza ca sa fac o comparatie cu vechiul meu mixer vertical: mixerul vertical de la Philips este mai silentios, mai eficient, nu a fost nevoie sa trec supa prin sita, iar vasul gradat este un mare plus.  Si marele atu este faptul ca este prevazut si cu palete pentru mixer, asadar, pentru cei ce duc lipsa spatiului, iata un mod ideal de a-l eficientiza!
Dar, impreuna cu Sano Vita si Philips pregatim si o surpriza pentru voi, asa ca va invit sa urmariti pagina pe facebook a blogului aici pentru mai multe detalii.

Nu uitati ca va astept si pe pagina de facebook a blogului aici, sau in grupul de discutii al blogului aici iar daca vreti sa fiti la curent cu noile retete va invit sa va abonati aici. Ma gasiti si pe instagram aici







Ingrediente supa crema de linte rosie

200 gr linte rosie Sano Vita
1 cartof
1 morcov
1 praz
sare, piper



 Mod de preparare supa crema de linte rosie

Taiem prazul rondele si morcovul rondele iar  cartoful il curatam si il taiem cuburi. Punem toate legumele intr-un vas. Rolul cartofului este de a conferi cremozitate supei. 


Spalam lintea si o adaugam peste legume.


Adaugam sare, piper si apa cat sa cuprinda legumele si lasam la fiert. Cand toate legumele sunt fierte transferam in vasul blenderului Philips.


Blenduim legumele pana obtinem o supa foarte cremoasa.


Am pregatit si cateva crutoane simple si am decorat cu putina boia pentru contrast. 


Distribuie daca iti place:

Un comentariu :

  1. Am mâncat prima data supa de linte intr-un restaurant turcesc!De atunci îmi doresc mereu sa învăț sa o prepar!

    RăspundețiȘtergere

Sunt Vio si iti multumesc pentru vizita. Sper ca te-ai simtit bine si ai reusit sa gasesti inspiratie intre paginile acestui caiet virtual! Daca ai incercat deja retetele mele imi poti trimite o fotografie pe mailul office@caietulcuretete.com sau intri pe pagina de facebook a blogului si postezi fotografia preparatului realizat de tine.
Daca ceva nu ti-a placut sau o reteta nu ti-a iesit, cu mare drag si impreuna putem gasi cauza insuccesului tau. Rugamintea mea este sa pastram o limita elementara de bun simt, comentariile ofensatoare si de prost gust imi rezerv dreptul de a nu le publica!
Spor la gatit dragii mei!

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU RETETE. Designed by OddThemes